Try out weken

Ben je benieuwd of een Holistic Gym aansluit bij jouw wensen en behoeften? In de maanden september én oktober kan je gebruik maken van super voordelige acties en maak je kennis met onze succesvolle methode voor blijvend resultaat.

Gratis sessie: Body Release

In 2018 zijn we met onze Holistic Personal Gym en unieke aanpak verkozen tot beste personal trainer van provincie Noord Holland. Ben jij benieuwd of de werkwijze van onze Holistic Gym aansluit bij jouw wensen en behoeften? Boek dan nu een gratis “Body Release” sessie met onze personal trainer en maak kennis met onze succesvolle methode voor blijvend resultaat.

Ontdek jouw persoonlijke succesformule

Een paar kilo afvallen is je wellicht weleens eerder gelukt, maar wist jij het resultaat ook te behouden of was het een toevalstreffer en was je binnen no time weer terug in de oude situatie?

Ben jij nieuwsgierig naar jouw persoonlijke succesformule voor een blijvende verandering? Boek dan nu een “Body Release ”sessie bij onze personal trainer.

Deze sessie brengt voor jou helder in kaart:
- Wat jouw persoonlijke sportbehoefte is
- Waar jouw fysieke, mentale én energetische blokkades zitten om écht resultaat te bereken
- Waar het fout gaat in jouw huidige voedingspatroon
- De huidige disbalansen in jouw hormoonhuishouding

Oftewel: een algehele checkup op fysiek en energetisch gebied inclusief advies waardoor jij veel sneller je doel zal bereiken én behouden.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze studio!

Meld je aan door onderstaand contactformulier in te vullen.


Beveiliginscode: captcha

* verplicht in te vullen


Try Out week: Holistic Personal Gym

Heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het je maar niet om die gezonde doelstellingen vast te houden? Gun jezelf de aandacht die je verdient en ontdek de meerwaarde van trainen in kleine groepen. Train2release biedt een plek van rust en ruimte voor jezelf in de hectiek van alledag.

Verkozen tot beste personal trainer provincie Noord Holland

Zodra je onze trainingslocatie binnenstapt voel je direct: dit is anders dan anders. Een soort sportschool 2.0: Persoonlijk, huiselijk en sfeervol. In 2018 zijn we met onze Holistic Personal Gym en unieke aanpak dan ook verkozen tot beste personal trainer van provincie Noord Holland.

Wil je kennis maken met onze werkwijze? Kom 2 weken lang de sfeer proeven en beleven. Zo kom je er direct achter of een Holistic Gym aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Dit is wat je krijgt:

3 small Group Workouts (keuze tussen intensieve lessen en yogalessen)
1 kennismaking/adviesgesprek op het gebied van voeding, training, hormoonhuishouding en mindset. (Stel al je brandende vragen aan een van onze specialisten)
Onbeperkt gebruik van onze smoothiebar

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten. Je bent dan ook van harte welkom in onze gym.

Ben je nog niet volledig overtuigd? Bekijk hier onze reviews.
Bekijk hier onze trainingsmethode en beleving.

Meld je aan door onderstaand contactformulier in te vullen! 


Beveiliginscode: captcha

* verplicht in te vullen