Train2ReleaseSpring FIT Challenge - Train2Release
Spring FIT Challenge

Train2Release Haarlem

Spring FIT Challenge

Stel je voor: je wordt 6 weken lang persoonlijk begeleidt door één van de meest ervaren personal coaches van Nederland op het gebied van voeding en training. In kleine groepjes van maximaal 8 personen ervaren welke training het meest effectief is voor jouw lichaam. Lijkt jou dit wel wat? Lees dan even verder!

Je wordt 6 weken lang getraind met de meest effectieve functionele methodes voor de beste resultaten. Of je nu wilt afvallen, conditie wilt opbouwen of spiermassa wilt kweken. Functioneel trainen is de beste methode voor iedereen die waarde hecht aan resultaat. In deze zes weken ontvang je daarnaast een uitgebalanceerd voedingsschema, gericht op afvallen en voedzaam eten.

Train2Release staat bekend om haar persoonlijke aanpak. Naast dat onze klanten zichtbaar resultaat hebben, voelen ze zich ook energieker en leven ze bewuster door onze trainingsmethode.

Wat kun je verwachten? beleving, humor, kwaliteit, oprechte aandacht, strakke begeleiding én het bereiken van jouw persoonlijke doel(en).

Maak via deze weg kennis met de voordelen van het trainen in kleine groepjes. Uit ervaring weten wij dat dit het beste werkt om gemotiveerd én gefocust te blijven. Juist vanwege die oprechte aandacht en strakke begeleiding, keer op keer dat je komt sporten. Wij maken van sporten geen opdracht, maar een feelgood vibe.

Wat krijg jij van ons?

Persoonlijke intake voor de beste adviezen in jouw persoonlijke situatie.
– 6 weken lang begeleiding en keuze uit 6 dagen in de week sporten onder begeleiding van één van de meest ervaren personal trainers van Nederland op het gebied van Functioneel Training.
Voedingsprogramma dat gericht is op afvallen en voedzaam eten.
Bodycheck: voormeting en nameting (alleen als je dit wenst)

Kosten?! Naast dat Train2Release zich regelmatig inzet voor goede doelen vinden wij het ook belangrijk dat onze klanten kunnen “sharen” met dierbaren. Deze Share and Care FIT Challenge kost 15,- p.p. per week, 6 weken lang. We kiezen 3 winnaars uit die gratis mee mogen doen aan dit programma, dus taggen maar en wie weet zit jouw buddy bij 1 van de drie Lucky winners die hier gratis aan mee mag doen!

Ben je nog niet volledig overtuigd? Bekijk hier onze reviews.
Bekijk hier onze trainingsmethode en beleving.

Meld je aan door onderstaand contactformulier in te vullen! 


Beveiliginscode: captcha

* verplicht in te vullen

#shareandcare #goforit! #fitchallenge

 

Be zen, Get Inspired, Just try us!

Beste personal Trainer Faziel Khodabaks

Benoemd tot beste Personal Trainer van Haarlem en Regio!