Lesrooster

Train2Release biedt diverse groepslessen aan op het lesrooster in de vorm van Small Group Personal Training. Small Group training biedt de voordelen van het intensief werken met een personal trainer en de energie van een groep, tegen een lager tarief.

We werken met kleine groepjes van maximaal 10 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training nog steeds goed mogelijk én werkt het samen sporten vaak extra motiverend en uitdagend.

Lesrooster

Maandag
 • 10:00 - 11:00 Circuit Training
 • 18:30 - 19:30 Circuit Training
 • 19:30 - 20:30 Circuit Training
Dinsdag
 • 19:00 - 19:50 Pump IT!
 • 20:00 - 21:00 Personal Fitness
 • -
Woensdag
 • 10:30 - 11:30 Yin Yoga
 • 19:00 - 19:50 Mancave
 • 20:00 - 21:00 Yoga Flow
Donderdag
 • 19:00 - 19:50 Combat W.O.
 • 20:00 - 21:00 Personal Fitness
 • -
Vrijdag
 • 10:30 - 11:30 Yin Yoga
 • -
 • -
Zaterdag
 • 10:00 - 11:00 Outdoor Training
 • -
 • -

Circuit Training (60 min : beginners & gevorderden)
Deze training is absoluut een goede workout als jij tot het uiterste wilt gaan, maar nog wel de intensiteit en snelheid zelf wilt kunnen bepalen! Tijdens deze circuittraining voer je in 3 rondes 10 verschillende oefeningen uit waarmee je je coördinatie, balans, kracht, conditie, spieruithoudingsvermogen, lenigheid én energieverdeling traint. Een total body workout die zowel geschikt is voor beginners als gevorderden en focust op alles wat je lichaam nodig heeft om op conditie te blijven of af te vallen. In de training wordt gebruik gemaakt van zowel lichaamseigen gewicht als trainingsmaterialen én uiteraard word je aangemoedigd door een personal trainer, zodat jij jouw maximale trainingscapaciteit benut. Are you up for the challenge?!

Outdoor Training (60 min : beginners & gevorderden)
Heerlijk in de buitenlucht sporten! In deze training maken we een combinatie van Functional Training en bootcamp oefeningen tussendoor! Voor iedereen met een basis conditie is deze training goed te doen. Bij de bootcamp oefeningen maken we gebruik van natuurelementen om je spieren te versterken en om je conditie te verbeteren!

Personal Fitness (60 min : beginners & gevorderden)
In tegenstelling tot Pump IT is Personal Fitness meer gericht op  krachttraining in combinatie met apparaten, barbells,, dumbells en lichaamseigen gewicht. Deze training bestaat uit verschillende sets en herhalingen voor spiergroei stimulans en spierdefinitie. Heb je altijd al wat meer volume en spierdetail willen hebben? Maar vond je het doen van krachttraining altijd enorm saai in je eentje? Dan is dit absoluut een aanrader! Je traint in groepsverband, maar alsnog individueel. Onder begeleiding van een personal trainer word je gemotiveerd en leer je de juiste technieken om de beste resultaten te behalen.

Yoga Flow (60 min : beginners & gevorderden)
Velen van ons nemen dagelijks een verkeerde houding aan wat leidt tot verkramping en stress. Stress zorgt voor een hoge en snelle ademhaling, kortere spieren en het ervaren van stijfheid in bijvoorbeeld nekspieren. Bij Train2release focussen wij daarom ook op het releasen van deze stress en vervelende klachten. Door middel van powerstretches werken we op een actieve manier aan het verlengen van de spieren. We maken de knopen in jouw lichaam los en trainen jouw lenigheid, flexibiliteit en ademhalingstechniek. Je wordt soepeler en door een juiste ademhaling weet jij de overige lessen ook veel beter vol te houden. Tevens train je bij Power Yoga Flow de vaak vergeten, maar oh zo belangrijke kleine spieren ter ondersteuning van de grotere spiergroepen. In deze les wordt ook aandacht besteed aan zen meditatie.

Combat W.O. (50 min : beginners & gevorderden)
Combat Workout is een toffe high-energy workout én weerbaarheidstraining in één, geïnspireerd door oosterse vechtsporten zoals karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. Binnen no-time krijg je een geweldige conditie en word je (mentaal) sterker. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander, medestander op de pads en kickbag! Stress en spanningen lossen als sneeuw voor de zon op en aan het einde voel je je een echte kampioen!

Mancave Workout (50 min : beginners & gevorderden)
Mancave Workout is een echte all-in-1 killerworkout! Met deze explosieve en intensieve training werk je aan spierversteviging, een enorme conditieverbetering, vetverbranding en beleef je ook nog eens ontzettend veel plezier! In deze workout train je met gewichten, leer je boksen en traptechnieken op de Kickbag (staande bokspaal) plus insanity conditietraining om het helemaal af te maken!

Pump IT! (50 min : beginners & gevorderden)
Pump IT! is fitness op muziek. Een training waarbij gebruik gemaakt wordt van een barbell met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Je lichaam zal snel reageren op Pump IT! Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt.

Yin Yoga (60 min : beginners & gevorderden)
Wil je jezelf eens trakteren op een welverdiend ontspanning? Probeer dan zeker onze Yin Yogalessen eens uit! Yin Yoga is een heerlijke tegenhanger van de intensieve lessen die Train2Release aanbiedt. Een cadeautje voor je lichaam, welke dagelijks wordt blootgesteld aan talloze prikkels. Wist je dat we op één dag evenveel prikkels binnenkrijgen als iemand in zijn hele leven in de middeleeuwen? In onze Yin Yoga draait het dan ook even helemaal alleen om JOU; pure ontspanning en meditatie in beweging. Je neemt de tijd voor je lichaam, je gevoel en het ZIJN in het moment. Ondanks dat Yin Yoga een rustige vorm van Yoga is, ontbreekt het zeker niet aan intensiteit. Je blijft vaak 3-5 minuten in 1 houding met een bepaald aandachtsgebied en spreekt hiermee niveaus in je lichaam aan die verder dan spieren gaan, zoals het bindweefsel. Je creëert meer flexibiliteit op diepere niveaus en Yin Yoga is dan ook uitermate geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking en fysieke klachten. Energetische blokkades worden opgeheven en de “chi” levensenergie kan weer vrij stromen waardoor je je fitter en vitaler voelt. Yin is overigens ook uitstekend in combinatie met onze actieve, intensieve (yang) lessen.