Train2Release- Sportschool en personal trainer in Haarlem, Heemstede en Overveen
Sportschool Haarlem

Sportschool in Haarlem: Train2Release: persoonlijk, huiselijk en exclusief!

Train2release is dé persoonlijke sportschool in Haarlem bij uitstek. Wij zijn een private gym met talloze mogelijkheden op het gebied van training, voeding en vitaliteit. Het complete aanbod op weg naar een healthy lifestyle, onder begeleiding van professionele trainers. Door kleinschalig te blijven, werken wij op grote schaal aan jouw persoonlijke groei. Wij doelen op een gezonde geest in een gezond lichaam, kortom een gezonde happy lifestyle. Wij willen samen met jou in alle sereniteit het beste uit je halen en het plezier laten beleven met het sporten in Haarlem bij Train2Release.

Sporten in Haarlem: Wat bieden wij?

Onze sportschool in Haarlem is benoemd tot topper uit omstreken en dat is iets om trots op te zijn. Wij bieden zowel Personal Training, Small Group Training als Vitaliteitscoaching aan. Er staan zowel fysieke trainingen op het programma als spirituele- en ontspanningslessen. In alle takken bieden wij veel mogelijkheden en variatie. Tevens bieden wij voedingsprogramma’s en mind lessen op maat door middel van ons Personal Health Plan. Ons Personal health plan staat voor opnieuw in je eigen kracht staan; je fit en vitaal voelen. Een totaalplaatje aan training, voeding, mindlessen (o.a. wilskracht, creëren van innerlijke rust en balans) én persoonlijke begeleiding afgestemd op jouw wensen, eisen en dagelijkse bezigheden. Wij gaan voor een volledige balans, en helpen jou om te blijven sporten!

Personal Training of Small Group Training?

Je kunt bij ons zowel 1 op 1, als in kleine groepen van maximum 9 deelnemers lessen volgen. Je kunt dit ook perfect combineren. Werk je graag privé aan jouw doelstelling, of ervaar je liever de vibe van sporten in een groep? Alle combinaties zijn mogelijk. Wij maken van sporten geen opdracht, maar een feel good vibe! Éen zaak staat vast, wij geven jou steeds onze volledige aandacht. Wij gaan voor een intensieve samenwerking waarin jouw persoonlijke groei centraal staat.

Hoe ga ik van start?

In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en kiezen samen een pakket dat jou op het lijf geschreven is. Je kunt al sporten vanaf 55 euro per maand. Wij zijn namelijk graag toegankelijk voor iedereen. Heb je vragen of wil je eens komen uitproberen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 06-24 99 22 25 of via mail: info@train2release.nl. Je bent van harte welkom op onze sportschool in Haarlem! Wij kijken er alvast naar uit om ook jou te mogen begeleiden naar een gezond en fit leven.

Warme groet,
Faziel Khodabaks en Vanessa Julia

Small Group Training Faziel Khodbaks