Train2ReleasePersonal Training & Vitaliteitscoaching - Train2Release
Train2Release

Train2Release personal training Haarlem Faziel khodabaks over train2release

Welkom op de website van Train2Release Private Gym!

Train2Release is een exclusieve en huiselijke private gym en geen doorsnee sportschool in Haarlem. Bij ons werk jij onder persoonlijke begeleiding van professionals aan jouw fysieke en mentale fitheid. Wij staan voor een gezonde, happy en bewuste levensstijl en helpen jou bij het creëren van de juiste balans tussen lichaam en geest. In onze private gym kun jij fysiek intensieve groepslessen zoals Insanity en Bootcamp afwisselen met spirituele & ontspanningslessen zoals Mindfullness en Meditatie. Train2Release organiseert daarnaast regelmatig interessante workshops op het gebied van voeding en vitaliteit. Je wordt bij ons getraind en begeleid door gediplomeerde personal trainers. Individueel of in kleine groepjes. Onze persoonlijke aanpak draagt effectief bij aan het bereiken van jouw persoonlijke doelstelling.

Wat is onze werkwijze?

Wij vinden het erg belangrijk dat elke klant zich welkom en op zijn gemak voelt. Persoonlijke aandacht staat bij ons dan ook voorop. Wij hebben daarom bewust gekozen voor een kleinschalige sportschool. Je zult direct merken dat het contact (met zowel trainers als medesporters) veel persoonlijker en intensiever is dan je wellicht gewend bent van een sportschool. Je kunt al sporten vanaf 55,00 euro p.m. In een kennismakingsgesprek bespreken wij jouw wensen en kiezen we samen het pakket dat het beste bij jou past.

Neem snel een kijkje in ons aanbod!

No time 4 excuses, it’s time 2 Release!

Klik hier voor onze pakketten

Missie en kernwaarden

Every Body, Spirit & Mind Matters. Het is ons streven om het voor ieder individu mogelijk te maken lichaam en geest in balans te brengen en persoonlijke levensdoelen te realiseren.

Kernwaarden

Train2Release is een fullservice dienstverlener op het gebied van voeding, beweging en coaching. Wij zijn geen doorsnee personal training bedrijf. Wij bieden hoogwaardige services. Dit wil zeggen dat de service op topniveau is, wat tot uiting komt in de op maat gestelde voeding- en trainingschema’s, persoonlijke aandacht, betrokkenheid, goede prijs/kwaliteit verhouding, faciliteiten (trainingstudio) en extra services zoals o.a. de Healthy Programs, Vitaliteitscheck en Discount Deals.
Samen met jou gaat Train2Release voor 100% resultaat. De personal coach(es) zijn vastberaden om jouw persoonlijk gestelde doelen te bereiken. Alle mogelijke blokkades worden aangepakt. Wij bieden kwaliteit, veel persoonlijke aandacht en een op maat afgestemd aanbod om resultaat te behalen en duurzaam te behouden.
Personal training is onlosmakelijk verbonden met FUN! Door de grote verscheidenheid in training- en voedingsschema’s zorgen we iedere keer weer voor een verrassende, maar ook haalbare uitdaging. Tevens creëren wij de Feelgood Vibe door onze klanten de mogelijkheid te bieden geld te doneren aan goede doelen waarmee men zich kan inzetten voor een ander.
Train2Release werkt samen met goede doelen en vervult daarmee een maatschappelijke rol. Meerdere keren per jaar organiseert Train2Release evenementen waarbij de aandacht is gericht op een goed doel. Wij hebben aandacht voor de omgeving en inspireren onze klanten dit ook te doen.

Train2Release kijkt met een open blik naar de wereld en verwacht dit ook van haar klanten. Respect voor jezelf, jouw eigen lichaam en gezondheid, maar ook zeker voor elkaar.

 

Release and Train 4 Real Results!