Blessure Preventie

check

Kinesio Taping

Kinesio Taping is een van oorsprong Japanse behandel techniek die het natuurlijk herstelvermogen van het lichaam ondersteunt en stimuleert. De tape die wordt gebruikt activeert het zenuwstelsel en algemeen circulatiesysteem waardoor pezen , spieren en gewrichten snel kunnen herstellen. Het wordt o.a. ingezet voor spierfunctieherstel bij overbelasting, pijndemping en het bevordert de bloedcirculatie. Kinesio Taping is gericht op drukvermindering van het pijnlijke gebied en stimulering van de correcte beweging. De tape is gemaakt van elastisch katoen en kan dagen blijven zitten, zelfs tijdens het douchen en sporten. Het voordeel hiervan is dat er 24uurs herstel plaatsvindt. Omdat de tape tot 140% rekbaar is, beweegt het met de huid mee, trekt het niet en is het tevens hypoallergeen.
Prijs per behandeling: 12,50

Sportmassage

Een sportmassage is een stevige massage welke vaak wordt ingezet voor het herstel van spieren na langdurige inspanning of blessures of juist als preventie middel om blessures te voorkomen. Na een intensieve training waarbij spieren worden belast komen veel afvalstoffen vrij wat leidt tot spierpijn. Vaak trekt spierpijn binnen 48 uur weer weg, maar als spieren langdurig worden belast kunnen er ontstekingen ontstaan. Blessures beperken je bewegingsvrijheid, belemmeren in dagelijkse bezigheden en confronteren met een gebrek aan fysieke fitheid. Bij een sportmassage worden de spieren opgewarmd en “leeggedrukt”, zodat afvalstoffen vrijkomen en kunnen worden afgevoerd. Het is een effectief middel waarbij verlichting van klachten na 1 tot enkele behandelingen (afhankelijk van de ernst van de klachten) al direct merkbaar is. Heb je last van stressklachten? Ook dan kan sportmassage effectief zijn. Stress heeft namelijk ook zijn weerslag op het lichaam en zorgt voor spierspanning, iets waar je je vaak niet eens bewust van bent. De behandelingen zijn geschikt voor zowel de topsporter als beginnende sporter.
Een behandeling van 30 minuten kost 45,-. Meer informatie over deze behandelmethode? Stuur dan even een mail naar info@train2release.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.