Goede doelen

goede-delen

Train2Release zet zich graag in voor  verschillende goede doelen. Als klant bieden wij jou de mogelijkheid om te doneren aan ChildsLife, een goed doel waar wij mee samenwerken. Door middel van jouw training, help jij een ander die jouw hulp hard nodig heeft. Wij besteden aandacht aan de wereld om ons heen en inspireren onze klanten dit ook te doen.

ChildsLife en Train2Release hebben elkaar gevonden in het streven naar een gemeenschappelijk doel: een gezondere maatschappij.

ChildsLife vindt dat ieder kind recht heeft op onderdak, eten, onderwijs en zorg. Dus ook een kind dat leeft in armoede. Deze basis maakt een kind sterker. En geeft een kind kansen om op eigen kracht een toekomst op te bouwen.

ChildsLife is een internationale hulporganisatie. Met bijna 20 jaar ervaring in ontwikkelingssamenwerking heeft ChildsLife een divers en uitgebreid pakket van hulpprogramma’s voor kinderen in extreme armoede in Afrika en Oost Europa opgezet. ChildsLife specialiseert zich in het bieden van onderdak, eten, onderwijs en zorg, en geeft hulp aan 16.000 kinderen per maand. ChildsLife biedt hulp op maat, gebaseerd op de directe behoeften van kinderen en hun directe leefomgeving.

Helaas zijn er nog vele kinderen die ondersteuning nodig hebben. Daarom wordt de hulp van Train2Release en haar klanten direct ingezet om nog meer kinderen een kans te bieden op een betere toekomst. Daar werk jij toch ook aan mee?

Namens de ChildsLife kinderen:

Dank jullie wel!


Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.