Wil jij graag afvallen? Reken dan eerst af met mentale én emotionele ballast

Wil jij beter leren voelen waar je écht behoefte aan hebt?

Ga je alert en gejaagd door het leven en vind je het lastig om ontspanning te vinden?

Wil je graag meer uit het leven halen dan dat je nu doet, maar weet je niet waar te beginnen?

Wil je échte verbinding voelen in jouw relatie(s)? Maar vooral met jezelf?

Ontzorg jij alles en iedereen en blijft er weinig tijd over voor jou?

Heb jij al jaren last van burnout gerelateerde klachten en heb je geen idee hoe je hiervan af kunt komen?

Van “niet lekker in je vel” naar “lekker in je vel” gaat veel verder dan het streven naar een fysieke transformatie. Waarom wil je eigenlijk graag afvallen? Het antwoord op deze vraag (en alle bovenstaande vragen) ligt opgeslagen in jouw lichaam.

Vaak verliezen we het contact met ons lichaam als we niet meer durven te voelen. Dat is iets wat vaak al ontstaat in de kindertijd. Daar wordt ons eigenlijk al geleerd dat “negatieve” emoties zoals boosheid, frustratie en verdriet niet wenselijk zijn. Zo stoppen we alles wat pijn doet zorgvuldig weg. Tot het punt dat jij eigenlijk geen idee hebt waar je nu écht behoefte aan hebt.

Als jij jezelf continu negeert is het niet zo vreemd dat je ineens een koers aan het varen bent die helemaal niet bij je past. Je loopt vast op allerlei gebieden in je leven; op liefdesgebied, op werkgebied, in sociale contacten etc. Een holistische aanpak leidt tot inzichten op allerlei levensgebieden waardoor datgene wat nu muurvast lijkt te zitten, weer in beweging komt.

 

Via een huisarts kreeg ik de tip om contact op te nemen met Faziel voor een paar coachingssessies. Faziel werkt op zowel mentaal als fysiek, energetisch en psychosomatisch niveau. Deze holistische aanpak brengt mij veel verder dan reguliere behandelingen die toch wat meer afgebakend zijn. Faziel maakt ook echt contact van mens tot mens, het is minder zakelijk, hierdoor voel je je vrijer om je volledig te uiten en kom je uit op diepere niveaus van heling en inzicht.
Annika

In de stilte worden blokkades in je lijf ontdekt, waarvan je zelf niet weet dat ze tegenwerken op diverse lagen. De diepere laag wordt soms getriggerd en opgeruimd door middel van speciale massagetechnieken. Loom stap je van de bank, soms echt moe, om vervolgens de volgende dag wakker te worden met een verlicht lichaam en een frissere mind.

Faziel brengt me via zijn handen en zijn stem bij mezelf, opnieuw kennis maken met alle lagen van mijn wezen. Hij helpt vertalen welke boodschappen mijn lichaam voor me heeft. Emoties onderzoeken en aftasten en uiteindelijk ultieme vrijheid in mezelf. Bedankt Faziel voor je liefdevolle, oprechte en pure behandelingen. Fijn dat je nu even meeloopt op mijn eigen pad.
Nicolette
Coach

Brochure

Zodra je je gegevens hebt achtergelaten nemen we zo spoedig mogelijk contact
met je op voor een gratis kennismakingsgesprek

Onze werkwijze:

Als intuïtief coach voel ik feilloos aan waar je behoefte aan hebt. We beginnen met een kort oriënterend gesprek. Omdat ik intuïtief te werk ga hoef je me niet veel te vertellen. Ik kan je als het ware lezen en werk daarin lichaamsgericht. Jouw lichaam vertelt mij een verhaal, wat ik vervolgens terugkoppel naar jou. Pijnlijke punten bespreek ik. Die reflecteren onverwerkte emoties en belemmerende overtuigingen.

Samen werken we vervolgens aan een mindset die vóór jou werkt en niet tégen jou.

Via Oosterse massagetechnieken werk ik met marmapunten en het orgaansysteem. Dat zijn de plekken waar veel informatie ligt opgeslagen. Informatie die jij je wellicht niet eens kunt herinneren. Door middel van een buikmassage masseer ik de knopen uit je lichaam, zodat de energie in jouw lijf weer normaal kan stromen. Langzamerhand ga jij op die manier de relatie met je lichaam herstellen. Je leert de signalen van je lijf te begrijpen en wordt daarin begeleidt.

Dus:

Zou jij graag stappen zetten in een bepaalde richting maar voel je je geblokkeerd?

Fantaseer jij weleens over wie je zou willen zijn, maar heb je geen idee hoe je hier naartoe kunt groeien?

Zijn jouw emoties je vaak de baas?

Ben jij erg alert en heb je het gevoel overal op te moeten reageren waardoor je geen ontspanning kunt ervaren?

Voel je geen verbinding met de mensen om je heen?

Door lichaamsgericht te werken krijg jij de inzichten die je nodig hebt om de relatie met jezelf te herstellen. Ik zal je aanmoedigen in je proces van heling en help je de pijn te facen waardoor je afscheid kunt nemen van (oude) pijn, ballast die je dagelijks met je meedraagt en zich nu uit in overtollige kilo’s en je belemmert om helder te kunnen voelen.

“Mijn doel was om beter in mijn vel te zitten en daarbij dacht ik vooral aan sporten en afvallen, maar gaandeweg bleek dat Faziel nog veel meer deed dan dat. Naast de personal trainingen kwamen er ook coaching- en zen-sessies. Faziel brengt mijn lichaam, mijn hoofd en mijn hart weer met elkaar in verbinding en daardoor kan ik zelf ook beter verbinding maken met de mensen die me lief zijn.

Soms zijn de sessies vooral ontspannend, soms pijnlijk confronterend en soms ben ik verrast door de emoties die door ogenschijnlijk simpele aanrakingen ineens naar boven komen. Ik begrijp vaak niet wat hij precies doet, maar wat ik zeker weet en voel is dat het me helpt om mezelf beter te leren kennen, verbinding te maken met mezelf en de mensen om me heen, de confrontatie aan te gaan met de dingen in mijn leven die ik moeilijk of pijnlijk vind en me daarbij altijd volkomen veilig te weten.”

Benieuwd naar onze trainingslocatie?

Zodra je onze trainingslocatie binnenstapt voel je direct: dit is anders dan anders. Een soort sportschool 2.0: persoonlijk, huiselijk en sfeervol. In 2018 zijn we met onze Holistic Personal Gym en unieke aanpak dan ook verkozen tot beste personal trainer van provincie Noord Holland door Dutch Fitness Awards.

In onze holistic gym begeleiden we je naar jouw gewenste resultaat op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Dit doen we aan de hand van 4 pijlers:

PERSONAL TRAINING

Word wekelijks begeleid door één van de meest gewaardeerde trainers van Haarlem. Onze holistic gym is huiselijk ingericht, zodat jij je direct thuis zult voelen. We starten jouw traject met een bodyscan en ronden iedere sessie af met een triggerpoint/ontspanning massage.

SMALL GROUP TRAINING

Je kunt bij ons zowel 1 op 1, als in kleine groepen van maximum 10 deelnemers lessen volgen. Je kunt dit ook perfect combineren. Werk je graag privé aan jouw doelstelling, of ervaar je liever de vibe van sporten in een groep? Een Small Group trainingssessie duurt 60 minuten en is voornamelijk gericht op het verbeteren van de conditie, afvallen, functioneel trainen, stretchen en balansoefeningen.

ZEN SESSIES

Door middel van oosterse massagetechnieken en intuitief coachen werken we aan de relatie met jezelf. Door lichaamsgericht te werken komen we in contact met diepere lagen in jezelf, doorbreken we energetische blokkades zodat je afscheid kunt nemen van oude ballast.

VOEDING & PSYCHE
Iedere week ontvang jij allerlei informatie met betrekking tot het creëren van een nieuwe levensstijl. We vertellen je alles over wat er voor nodig is om een mindset te creëren die vóór je werkt in plaats van tegen je. Daarnaast vertellen we je alles over de juiste voeding voor jouw lichaam. Je ontvangt een voedingsprogramma en wordt begeleidt door onze vitaliteitcoach voor optimaal resultaat.

Door wie word je begeleid?

Faziel

 

Faziel

Als één van de meest gewaardeerde en succesvolle personal trainers is Faziel al ruim 15 jaar specialist op het gebied van sport, voeding en mindset. Begonnen met kracht- en vechtsport, raakte Faziel steeds meer getriggerd door de positieve effecten van sport op de mentale gesteldheid van de mens. Hij ontwikkelde zich tot personal trainer en specialiseerde zich op het gebied van sportspecifiek trainen. Daarnaast is hij jarenlang onder begeleiding geweest van een Zen meester waarin hij met Oosterse massagetechnieken leerde te werken. Dit tezamen met zijn jarenlange ervaring in de sportbranche maakt hem tot niet zomaar een trainer, maar een allround holistisch therapeut. Hij weet precies wat wel en wat niet werkt om zowel fysieke als mentale doelstellingen te bereiken. Faziel is één van de eerste personal trainers in Nederland die een Holistic Gym opende waarin hij niet alleen op fysiek niveau werkt, maar ook op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Faziel staat garant voor service en kwaliteit. Zijn krachtige en positieve persoonlijkheid maakt van hem een natuurlijke motivator, een inspirator die zonder twijfel het beste in jou naar boven weet te halen. Hij luistert, inspireert en weet feilloos aan te voelen waar de knelpunten liggen. Persoonlijke aandacht staat bij hem voorop en dat gaat hand in hand met het bereiken van resultaat.

Vanessa

 

Vanessa

Vermoeidheid, vage rugklachten,  emotionele stemmingswisselingen, eetbuien en je gewoon niet lekker in je vel voelen. Het zijn vaak klachten waar de huisarts geen antwoord op heeft. Toch voel jij dat er iets niet klopt en in de tussentijd blijf je maar aanmodderen. Als yogadocente én vitaliteitscoach met verdieping in de Oosterse filosofie gebruikte ik mijn eigen kennis en kunde om mezelf weer op de rit te krijgen na een burnout. Een combinatie van Westerse én Oosterse technieken. Ik bundelde mijn lessen over het omgaan met emoties, voeding en psyche, doorbreken van ingesleten gedragspatronen in een online personal health plan. Dat bleek naadloos aan te sluiten op de behandelingen van Faziel en de thema’s die daarin naar boven komen. Samen helpen we anderen om de regie over hun leven terug te krijgen. In mijn aanpak focus ik op het “in contact zijn met jezelf” om de balans tussen lichaam én geest te kunnen herstellen. Een holistische aanpak waarbij de nadruk ligt op het versterken van het zelfgenezend vermogen op verschillende niveaus; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Lees onderstaand een aantal van onze recensies

De massagebehandeling van Faziel was liefdevol en vooral raak! Mooi te ervaren hoe je door massage en gesprek tijdens de massage bij je letterlijke knelpunten komt. Zaken waar ik bewust en onbewust mee bezig ben worden helderder, lichter en maken intense emoties los. Faziel begeleidt je hierin met veel humor, warmte en inzicht.

De behandeling werkt nog dagen door en heeft echt wat in beweging gezet bij mij. ik heb het gevoel dat mijn lijf meer is gaan stromen en energie is vrij gekomen waardoor ik mij gesterkt en verwarmd voel. Als je twijfelt zou ik zeker een afspraak maken om jezelf deze ervaring te geven, en dan te voelen hoe dit is. Je bent in goede handen.

Annamarieke
Coach

Faziel is bij toeval op mijn pad gekomen. Hij was direct geraakt door mijn persoonlijke verhaal, erg betrokken en wilde me graag helpen. Op dag één was het al raak. Sporten en vooral behandelen en praten. Heel snel komt Faziel tot de kern, dichtbij of gewoon bij de emoties, al dan niet onverwerkt. Doortastend en vertrouwd. Zijn manier van begeleiden is bijzonder, warm, menselijk, gedreven, oprecht, empathisch en effectief. Met de dag voel ik mij beter, zowel fysiek als mentaal. Zeer dankbaar ben ik dan ook met zijn coaching en behandeling. Een hele bijzondere man!
Rogier
Advocaat

 

Soms komen er mensen op je pad die je hele leven op z’n kop zetten. Op een positieve manier dan. In mijn geval Faziel. Er bestaat geen toeval dus op het juiste moment ben ik via een collega met hem in contact gekomen. Als je vraagt: “Wat doet hij dan precies?”, moet ik je dat antwoord tot op de dag van vandaag schuldig blijven. Ik geloof ook dat de aanpak voor iedereen anders is. De basis is energie. Faziel weet op de juiste manier de vinger op de zere plek te leggen. Soms heel letterlijk, soms figuurlijk. Hij staat je bij, praat met je, geeft richting en helpt je schoon schip te maken met alles wat je belemmert om weer als een ‘heel’ mens vol in het leven te staan. Hij is serieus waar het serieus moet zijn en vol humor waar het kan. Ik gun iedereen een Faziel in zijn of haar leven!

Suzanne
Marketing Adviseur

 

Aanmelden?

Ben jij klaar voor verandering? Klik op "gratis intakegesprek holistic gym' en laat je gegevens achter. Wij bellen je z.s.m. terug voor een gratis kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de aanpak die bij jou past. We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze trainingslocatie in Haarlem.