Wil je werken aan je gezondheid?

Gun jezelf de aandacht die je verdient en ontdek de meerwaarde van trainen in kleine groepen. Train2release biedt een plek van rust en ruimte voor jezelf in de hectiek van alledag. Zodra je onze trainingslocatie binnenstapt voel je direct: dit is anders dan anders. Een soort sportschool 2.0: Persoonlijk, huiselijk en sfeervol maar dan veel kleinschaliger en niet gericht op massa publiek.
In 2014 en 2018 zijn we met onze Personal Gym en unieke aanpak dan ook verkozen tot beste personal gym van provincie Noord Holland. Omdat wij onze klanten alleen begeleiden in kleine groepen of 1 op 1, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht, adviezen en begeleiding waar nodig is. onze leraren zijn altijd aanwezig om je te motiveren, inspireren en zo goed mogelijk op weg te helpen.

Brochure

Wat houdt ons pakket in?

In dit Fit en ontspanningsprogramma:
✔ Ontdek je jouw persoonlijke succesformule voor een fit en energiek lichaam. Je sport in een kleine groep met jouw eigen Personal trainer.
✔ Doorbreek je mentale blokkades die je tot nu toe hebben weerhouden van succes. Dit is een 1 op 1 sessie tijdens het intake.
✔ Ontdek je hoe je gezonder en bewuster kunt leven a.d.h.v. de juiste voeding
✔ Ontdek waarom ontspanning één van de belangrijkste pijlers is voor het behalen van fysieke doelen
✔ Ervaar de waarde van persoonlijke begeleiding door professionals die écht oog hebben voor jou
✔ keuze uit diverse sportlessen en ontspanningslessen 6 dagen in de week
✔ je krijgt een personal trainer toegewezen die jouw in dit gehele traject begeleid en coach.

 

Onze specialisaties op een rij:

✔ Sporten in een gezellig klein groepje
✔ Functionele kracht training en Conditie Training
✔ Advies en schema’s over gezonde voeding
✔ Persoonlijke blokkades/patronen doorbreken
✔ Ontspanningsmassage
✔ Yoga en Meditatie Sessie
✔ Altijd een vernieuwend en gevarieerd lesaanbod

Kosten voor dit 4-weekse traject
(ter kennismaking): 45,00 euro

Door wie word je begeleid?

Faziel

Faziel

Als één van de meest gewaardeerde en succesvolle personal trainers is Faziel al ruim 15 jaar specialist op het gebied van sport, voeding en changing lifestyle. Begonnen met kracht- en vechtsport, raakte Faziel steeds meer getriggerd door de positieve effecten van sport op de mentale gesteldheid van de mens. Hij ontwikkelde zich tot personal trainer en specialiseerde zich op het gebied van sportspecifiek trainen. Door zijn jarenlange ervaring in de sportbranche, weet hij precies wat wel en wat niet werkt om zowel fysieke als mentale doelstellingen te bereiken. Faziel staat garant voor service en kwaliteit. Zijn krachtige en positieve persoonlijkheid maakt van hem een natuurlijke motivator, een inspirator die zonder twijfel het beste in jou naar boven weet te halen. Hij luistert, inspireert en weet feilloos aan te voelen waar de knelpunten liggen. Persoonlijke aandacht staat bij hem voorop en dat gaat hand in hand met het bereiken van resultaat.

Vanessa

Vanessa

Na de geboorte van mijn dochter waren mijn hormonen compleet uit balans. Ik weet als geen ander hoe frustrerend het is om te moeten dealen met allerlei klachten die hormonale disbalans teweeg kunnen brengen. Vermoeidheid, midden in de nacht wakker worden, niet in kunnen slapen, huidproblemen, emotionele stemmingswisselingen, eetbuien en je gewoon niet lekker in je vel voelen. Het zijn vaak klachten waar de huisarts geen antwoord op heeft. Toch voel jij dat er iets niet klopt en in de tussentijd blijf je maar aanmodderen. Als vitaliteitscoach en yogadocente gebruikte ik mijn eigen kennis en kunde om mezelf weer op de rit te krijgen. Nu help ik andere vrouwen om die balans weer terug te krijgen. In mijn aanpak focus ik op het “in contact zijn met jezelf” om de balans tussen lichaam én geest te kunnen herstellen. Een holistische aanpak waarbij de nadruk ligt op het versterken van het zelfgenezend vermogen op verschillende niveaus; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Lees onderstaand een aantal van onze recensies

Veilig, Warm, Liefdevol ( en met die hoofdletters dus ook!). Ik durfde met jou naar plaatsen in mezelf te gaan waar ik alleen niet zou komen,  gewoon door er te zijn gaf je me vertrouwen dat ik het kon. Je ziet precies waar de pijn zit en kijkt daar samen met mij naar en dat is toch veel minder moeilijk dan in je eentje naar zo’n  kwetsbare plek toegaan.” “Ik ben heel blij dat ik mee heb gedaan, ondanks dat ik niet zo goed wist waar ik aan begon. Het heeft zoveel gebracht. Veel stof tot nadenken en ook nieuwe inzichten, dingen loslaten en ruimte voor verandering.

Vanessa leerde me op zoek te gaan naar de rust in mezelf en beter te luisteren naar mijn innerlijke stem. Om te voelen dat het oke is om niet altijd sterk te zijn. Dat de kracht soms juist zit in het durven loslaten en  je pijn recht in de ogen kijken en te aanvaarden dat die er is. Om letterlijk ruimte te maken in mijn lichaam en alles weer met elkaar te verbinden tijdens de yoga sessies.

Uitkijken naar de trainingen in plaats van jezelf er naartoe slepen.. Voor de sportschool om de hoek bedacht ik telkens redenen om niet te 'kunnen' gaan, maar voor de small-group trainingen bij train2release stap ik met plezier op de fiets! Effectief trainen (ik voel mezelf steeds sterker en fitter worden) in een leuke sfeer met een trainer die weet waar hij mee bezig is. Daarnaast zijn ze kundig in het geven van voedingsadviezen en wordt er goed naar jou als individu gekeken. Ik ga er met plezier een paar keer per week naar toe!

Ik ben sinds een paar maanden aan het trainen bij Train2release, met Faziel als personal trainer en ook in de small group. Het contact met Faziel zelf is erg prettig, tijdens de training krijg je veel uitleg over de oefeningen, het effect op het lichaam en met name de spieren. Hij motiveert enorm, met humor en aanmoediging en haalt dat laatste beetje doorzettingsvermogen  uit je. Mijn doel is/ was om fitter te worden, sterker te worden en om na het krijgen van 2 kids weer strakker in mijn vel te zitten. In een paar maanden heb ik al zoveel positieve verbeteringen en veranderingen mogen zien en ervaren mbt mijn uithoudinsvermogen en kracht en ik zie nu al een sterker en strakker lichaam als ik in de spiegel kijk! Humor, positiviteit en een goed gesprek zijn allemaal onderdeel van de fijne sfeer bij train2release. Ook de locatie van de outdoor trainingen zijn fijn, vaak in het bos... echt genieten.

Faziel is enorm gedreven en heeft díe spirit om body & mind met elkaar te verbinden. Waar ik vroeger afhaakte, verheug ik me nu steeds op een pittige training, waarin humor zeker niet ontbreekt. PT is allereerst tof en grensverleggend. Ja, je wordt 'gepiekt' en gelukkig maar, want in je eentje doe je dat niet. Trots en ontspanning krijg je ervoor terug...een mooi cadeau aan jezelf! Iedere training is dus anders - afhankelijk van wat je op dat moment nodig hebt. De small group training is een fijne aanvulling: Samen, uitdagend, motiverend en fun!

Vraag een gratis intake aan!


    Beveiliginscode: captcha