Personal Health Plan

Train2Release biedt het Personal Health Plan aan. Met dit programma werk jij aan een gezonde(re) leefstijl en pakken we Body én Mind aan. Je kunt op elk gewenst moment beginnen met jouw programma.

Wil je je graag energieker voelen? Merk je dat je drive niet sterk genoeg is om een gezonde(re) leefstijl te hanteren en je steeds terug valt in oude patronen? Ben je toe aan verandering? En nu écht bereid om een gezondere leefstijl te creëren aan de hand van tools en coaching van experts? Zeg jij volmondig JA? Lees dan gauw even verder.

Wat is jouw missie?

Ons programma is gericht op het in balans brengen van lichaam & geest en bestaat uit 4 verschillende pijlers; beweging, voeding, ontspanning én coaching. Een totaalpakket op maat, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Bij Train2Release richten wij ons op mensen met een missie. Mensen die op fysiek en mentaal gebied nu écht iets willen bereiken! Wij begeleiden jou daarbij. In ons programma is persoonlijke aandacht het sleutelwoord. Samen zorgen we ervoor dat je (weer) leert om het beste uit jezelf te halen.

Voor wie?

De mensen die wij begeleiden met dit programma hebben vaak te maken met overgewicht, onzekerheid, hoge werkdruk, verstoorde hormoonhuishouding door langdurige stress, geen tijd voor zichzelf, ervaren een verstoorde werk en privé balans.
Het programma:
- Voedingsplan
voedzame en suikervrije recepten waardoor je je fit en energiek voelt
- Small Group Workouts oftewel jouw fitplan! Je wordt in kleine groepjes begeleid door een personal trainer (optioneel)
- Mindtraining Je krijgt de juiste kennis met betrekking tot het verkrijgen én behouden van een gezonde leefstijl. In de mindtraining komen de volgende onderwerpen aan bod: wilskracht en discipline, de invloed van normen & overtuigingen, inzicht in energieniveau, stressmanagement en de werking op het lichaam, voeding en hormonen, bewustwording van gedragspatronen, negatieve gedachten omzetten in positieve, voedingsstoffen en waarom blindstaren op caloriën geen zin heeft
- E-Coaching
Je wordt op afstand begeleid door de vitaliteitscoach met betrekking tot al jouw vragen op het gebied van beweging, voeding en ontspanning

Wat is een voedingsplan?

Samen met jou stelt onze personal coach een gevarieerd, op maat gemaakt voedingsplan samen waarbij rekening wordt gehouden met de juiste samenstelling van eiwitten/koolhydraten/vetten/vitaminen/mineralen. Daarnaast houden we rekening met jouw voorkeuren en dagelijkse activiteiten, zodat je een praktisch schema hebt dat werkt. Waarom doen wij dit samen met jou? Wij vinden het belangrijk dat jij bewust wordt van wát je eet en vervolgens veranderingen toebrengt in jouw voedingspatroon waar je zelf ook achter staat. Tenslotte houd jij het op die manier veel langer vol.

Hoe belangrijk is mindset in het bereiken van mijn doelen?

Vroeger stelden we dat het behalen van (sport)doelen voor 80% afhankelijk was van training en 20% voeding. Dit veranderde al snel naar 80% voeding en 20% training en inmiddels kunnen we stellen dat de verdeling als volgt is: 80% is mindset en 20% is training & voeding.

Wat is een Fitplan?

Het Fitplan is gericht op beweging. Bij het fitplan maak je gebruik van onze small group workouts.Sporten in kleine groepjes zodat de persoonlijke aandacht centraal blijft, met een erkende personal trainer. Een specialist op het gebied van het menselijk lichaam én tevens mental coach. De trainingen zijn gericht op:
• het verbeteren van lenigheid • het versterken van spiergroepen
• het opbouwen van een betere core balance
• het verbeteren en onderhouden van uithoudingsvermogen
• het verlagen van gewicht en verbetering van algehele fitheid

Start, duur en kosten

Voor het creëren van een gezonde leefstijl bestaat helaas geen Quick Fix. De programmaduur is 6 maanden en kan op elk gewenst moment ingaan. Wil je een gezonder en actiever leven? Investeer dan in jouw lichaam en geest en doe jezelf dit programma cadeau. Jouw personal health investment is 49,- excl. btw per maand (exclusief Small Group Workouts).

Wil jij meer weten over het Personal Health Plan? Boek dan een vrijblijvend informatiegesprek bij Train2Release!