Sportschool in omgeving Bloemendaal

Ben je op zoek naar een goede Sportschool in Bloemendaal? Zo’n sportschool waar je altijd vrolijk naar toe gaat en ontspannen vandaan komt? Dan kun je zeker eens langskomen bij Train2release. Door de variatie in mogelijkheden zoals personal training, vitaliteitscoaching en Small Group Training is er altijd wel een optie bij die jij leuk vindt. Heb je weinig tijd maar ga je toch ook wel voor een gezonde levensstijl? Jouw conditie, gezondheid maar ook jouw mentale balans zijn bij Sportschool Bloemendaal belangrijk. Wij werken uitsluitend met kleine groepen en richten ons op individuele training en persoonlijke begeleiding.

Wist je dat.. wij benoemd zijn tot beste personal trainer van Noord-Holland?

Yoga of zelfverdediging?

Wil je gaan voor evenwicht en rust? Je hoeft bij ons niet te kiezen tussen jouw lichamelijke en geestelijke sterkte. Deze twee zijn bij Sportschool Bloemendaal op een sportieve wijze verbonden. Vind je het leuk om lid te zijn van een sportschool en regelmatig te trainen? Bij Sportschool Bloemendaal hebben we onder andere workouts, zelfverdediging en personal fitness. Ben je meer holistisch ingesteld en is yoga jouw ding? Ook dan kun je bij Sportschool Bloemendaal helemaal jezelf zijn.

Positieve energie

Al onze trainingen zijn, door het open en kleinschalige karakter, geschikt voor beginners en gevorderden. Sportschool Bloemendaal heeft namelijk trainingsgroepen van maximaal tien deelnemers. Hierdoor krijg je altijd voldoende persoonlijke aandacht en begeleiding, maar voel je tegelijkertijd de positieve energie van de groep. Hou je van de natuur en frisse lucht tijdens het trainen? Bij onze uitgebreide mogelijkheden hoort ook de echte outdoor training.

Bootcamp en frisse lucht

In de buitenlucht doen we een gevarieerde en functionele warming up waarbij de workout wordt afgewisseld met bootcamp oefeningen. Vanzelfsprekend maken we gebruik van de natuurlijke mogelijkheden om een optimale training en vooral een goed gevoel te creƫren. Heb je een vraagje of wil je liever gelijk een afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking? Je kunt Sportschool Bloemendaal bereiken via de mail op info@train2release.nl. Bellen kan natuurlijk ook, ons nummer is 06-24 99 22 25. Krijg je voicemail? Spreek dan gewoon je nummer in. Na de training word je meteen teruggebeld.