Team

Bij Train2Release word je begeleidt door de beste personal trainers en coaches

Faziel Khodabaks - Personal trainer en Mental Coach

Als één van de meest gewaardeerde en succesvolle personal trainers is Faziel al ruim 15 jaar specialist op het gebied van sport, voeding en changing lifestyle. Begonnen met kracht- en vechtsport, raakte Faziel steeds meer getriggerd door de positieve effecten van sport op de mentale gesteldheid van de mens. Hij ontwikkelde zich tot personal trainer en specialiseerde zich op het gebied van obesitas, krachtsport, conditietraining en sportspecifiek trainen. Door zijn jarenlange ervaring in de sportbranche, weet hij precies wat wél en niet werkt in het bereiken van fysieke en mentale doelstellingen.

Het belang van mentale kracht
Het bereiken van doelstellingen is waar Faziel bekend om staat bij zijn klanten. Zij hadden in de eerste instantie alleen een fysieke doelstelling, die zij na jarenlang proberen maar niet wisten te behalen. Stuk voor stuk hadden zij (onbewust) in meer of mindere mate ook te maken met faalangst, een negatief zelfbeeld, of hoge werkdruk. We zijn ons hier vaak blijkbaar niet, of veel te laat, van bewust. Faziel weet als geen ander welke negatieve effecten mentale blokkades op termijn voor invloed kunnen hebben op jouw lijf. Het gaat om het creëren van een gezondere lifestyle en dat gaat veel verder dan fysieke training alleen. Hij gelooft dat mentale kracht van grotere waarde is dan vaak wordt gedacht. Personal trainers richten zich meestal voor 80% op training en 20% op mentale aspecten. Faziel vindt dit achterhaald. Hoe groter de mentale kracht, hoe groter de kans dat fysieke doelstellingen worden behaald!

Wat kan ik voor jou betekenen?
Faziel staat garant voor service en kwaliteit. Zijn krachtige en positieve persoonlijkheid maakt van hem een natuurlijke motivator, een inspirator die zonder twijfel het beste in jou naar boven weet te halen. Hij luistert, inspireert en weet feilloos aan te voelen waar de knelpunten liggen. Persoonlijke aandacht staat bij hem voorop en dat gaat hand in hand met het bereiken van resultaat.

Zijn visie? “Every body spirit and mind matters. Het gaat erom dat jij het jezelf gunt om jouw doelen waar te maken en de persoon te worden die jij wilt zijn.

Vanessa Julia - Vitaliteitscoach en yogadocente

Vermoeidheid, vage rugklachten, emotionele stemmingswisselingen, eetbuien en je gewoon niet lekker in je vel voelen. Het zijn vaak klachten waar de huisarts geen antwoord op heeft. Toch voel jij dat er iets niet klopt en in de tussentijd blijf je maar aanmodderen. Als yogadocente én vitaliteitscoach met verdieping in de Oosterse filosofie gebruikte ik mijn eigen kennis en kunde om mezelf weer op de rit te krijgen na een burnout. Een combinatie van Westerse én Oosterse technieken. Ik bundelde mijn lessen over het omgaan met emoties, voeding en psyche, doorbreken van ingesleten gedragspatronen in een online personal health plan. Dat bleek naadloos aan te sluiten op de behandelingen van Faziel en de thema's die daarin naar boven komen. Samen helpen we anderen om de regie over hun leven terug te krijgen. In mijn aanpak focus ik op het “in contact zijn met jezelf” om de balans tussen lichaam én geest te kunnen herstellen. Een holistische aanpak waarbij de nadruk ligt op het versterken van het zelfgenezend vermogen op verschillende niveaus; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Het creëren van een vitalere lifestyle
Vanessa combineerde haar passie voor mensenwerk met sport&voeding en startte met een opleiding tot Vital Life Coach. Als vitaliteitscoach helpt zij jou bij het ontwikkelen van een bewuste levensstijl en de invloed van een positieve levenswijze op het bereiken van jouw doelen. Wil jij weten hoe je beter om kunt gaan met stress en wat je kunt doen om je vitaler te voelen? Hoe je beter voor jezelf leert zorgen en weer kunt bruisen van energie? Zij helpt jou bij het zetten van de eerste stap en biedt helderheid als jij het overzicht even bent kwijtgeraakt.

Kennismaken?