Train2Release

Welkom op de website van Train2Release Holistic Gym!

Zodra je onze trainingslocatie binnenstapt voel je direct: dit is anders dan anders. Een soort sportschool 2.0: persoonlijk, huiselijk en sfeervol. In 2018 zijn we met onze Holistic Personal Gym en unieke aanpak dan ook verkozen tot beste personal trainer van provincie Noord Holland door Dutch Fitness Awards.

Bij Train2release werk jij onder persoonlijke begeleiding van professionals aan jouw fysieke én mentale fitheid. Wij staan voor een gezonde, happy en bewuste levensstijl en helpen jou bij het creëren van de juiste balans tussen lichaam én geest.

In onze personal gym kun jij fysiek intensieve groepslessen zoals Insanity en Bootcamp afwisselen met spirituele & ontspanningslessen. Ook kun je bij ons terecht voor holistische ontspanningsmassages én maak je je eigen healthy juices in onze smoothiebar.

Je kunt ons ook wel zien als een 2e thuisbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat elke klant zich welkom en op zijn gemak voelt. Ons aanbod, het interieur van de gym én de manier waarop wij jou begeleiden is daar dan ook volledig op afgestemd. Persoonlijke aandacht staat bij ons echt met stip op nummer 1.

We begeleiden jou van A tot Z in jouw persoonlijke proces naar een healthy lifestyle. Heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het je maar niet om die gezonde doelstellingen vast te houden? Gun jezelf de aandacht die je verdient en ontdek de meerwaarde van trainen in privé groepen.

Train2release biedt een plek van rust en ruimte voor jezelf in de hectiek van alledag. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten. Je bent dan ook van harte welkom in onze studio.

Wat is onze werkwijze?

Wij vinden het erg belangrijk dat elke klant zich welkom en op zijn gemak voelt. Persoonlijke aandacht staat bij ons dan ook voorop. Wij hebben daarom bewust gekozen voor een kleinschalige sportschool. Je zult direct merken dat het contact (met zowel trainers als medesporters) veel persoonlijker en intensiever is dan je wellicht gewend bent van een sportschool. In een kennismakingsgesprek bespreken wij jouw wensen en kiezen we samen het pakket dat het beste bij jou past.

Pakketten